Kezdőlap
   Rendezvények
   Hirdetmények
   Figyelmébe ajánljuk
  Az ÖN véleménye
Köszöntjük az ABAÚJ-HÍRGYŰJTŐ oldalán!

A 2011-ben indított és mára a GOOGLE keresőben is népszerű találati eredményt adó ABAÚJ-ELEKTRONIKUS KATALÓGUS ( www.abauj.hu ) új szekciójaként, önálló oldalon keltettük életre az ABAÚJ-HÍRGYŰJTŐ oldalt. Ezzel az új szekcióval tovább szeretnénk segíteni az Abaúji önkormányzatokat és vállalkozásokat, civileket, hiszen az adott településen megjeleníthető aktuális híreket, információkat is összegyűjtve, csokorba rendezve is kínáljuk oldalunk látogatói számára, így akár csak rendezvények, események keresése tekintetében egy nagyszerű válogatási lehetőséget is biztosítunk.

Önöknek egyszerű dolguk van, hiszen az önkormányzatuk, civilszervezetük vagy vállalkozásuk által szervezendő programról, rendezvényről rövid vagy éppen részletes tájékoztatást küldenek a hirgyujto@abauj.hu  e-mail címünkre, MI pedig az adott települési szekción túl az ABAÚJ-HÍRGYŰJTŐ oldalán is elhelyezzük. Ezáltal szervezési feladataik, munkájuk jelentős segítséget kaphat médiánkon keresztül, hiszen a végén a siker nagysága is nagyobb eséllyel garantálható. Miért?

Az ABAÚJ-ELEKTRONIKUS KATALÓGUS gyakorlatilag a benne szereplő településeket és/vagy vállalkozásokat már a GOOGLE első oldalaira mozgatta, így a katalógusunk és annak tartalma rögtön elérhető a magyar mellett angolul és németül is.

Az ABAÚJ-HÍRGYŰJTŐ "Rendezvény" oldalára várjuk a falunapoktól egészen a helyi kulturális rendezvényekig a híreket, a "Hirdetmények" oldalon egy-egy fontosabb tájékoztatás, míg a "Figyelmébe ajánljuk" oldalra pedig olyan szolgáltatás és/vagy termék hirdetésére van lehetőség, mellyel szélesebb kört kívánnak megszólítani.

MI segítünk az Ön, Önök sikerében! Keressen minket elérhetőségünkön még MA!
 

     Szlobodnik László
"Lépj tovább Abaújban!" Alapítvány kuratóriumi elnöke,
HÍRGYŰJTŐ főszerkesztője


© 2016 Minden jog fenntartva!   "Lépj tovább Abaújban!" Alapítvány információs híroldala